TORU Foorum

Foorum aeglane

Finantsanalüütik - 7.2.2012 12:23

Kas ma olen ainuke kellel on probleeme foorumi laadimisega? Avaneb väga aeglaselt. Osasid pilte ei näita üldse. Brauseriks Opera 11.61 ja netikiiruses ei tohiks asi olla.

Kermit - 7.2.2012 12:28

No aga proovi teise brauseriga. Nt kasvõi IE, mis sul arvatavasti pole maha lastud. Mul on viimase liini Kroom ja asi funkab libedalt ja täiuslikult igal pool.

Muerte - 7.2.2012 14:25

Kusjuures mu maakodus kus on vga normaalne netikiirus on foorum ükskõik mis brauseriga aeglane.
Muudes kohtades on norm... isegi selles kohas kus ma praegu olen. Sigaaeglane nett aga foorum funkab libedalt.

DonQ - 7.2.2012 14:53

Mingi proxy/cache viitab võssa?

aeron - 7.2.2012 14:59

Hmm, mul on 11.61 ja mul laeb hetkega kõik alla [naljakad pildid teema viimase lahe avas alla sekundiga koos piltidega]
Äkki sa näed aeglaselt? :)

[Muudetud: 7.2.2012 aeron]

RenegadeX - 7.2.2012 15:13

Firefox ja töötab ideaalselt. Viga ilmselt sinu ühenduses/arvutis/browseris :P

CyberTiger - 7.2.2012 15:39

Täiega aeglane jah,IE & Firefox-ga,mõlemaga aeglane,pilte laeb ~15-20 min,viitab MySql andmebaaside täitumisele.Netikiiruseks on mul ~150mbps (Starman),netipulgaga sama jama.Arvuti ostetud ~3 kuud tagasi,seega arvuti vanuses ei saa probleem olla.
1757607122.png - 32kB

DonQ - 7.2.2012 16:11

Misasi viitab MySQL andmebaaside täitumisele? Midagi Laari stiilis, et internetis sai ruum otsa või?
Mis proxy seadetes kirjas on?

[Muudetud: 7.2.2012 DonQ]

MuRKs - 7.2.2012 16:22

Endal Chrome, ning kiirusega probleeme pole. Pigem on probleeme sellega, et liiga kiiresti laeb ära, vahest ei jõua järgigi. :lol:

CyberTiger - 7.2.2012 18:13

Niimoodi kirjutas: DonQ  
Misasi viitab MySQL andmebaaside täitumisele? Midagi Laari stiilis, et internetis sai ruum otsa või?
Mis proxy seadetes kirjas on?

[Muudetud: 7.2.2012 DonQ]

Rääkisin lihtsalt oma kogemusest,minu koduleht muutus aeglaseks,kui MySql andmebaas hakkas täis saama (1GB ühe andmebaasi kohta). Proxit üritan mingiaeg uurida,kui rohkem aega on.

logard - 7.2.2012 19:25

Niimoodi kirjutas: Finantsanalüütik  
Kas ma olen ainuke kellel on probleeme foorumi laadimisega? Avaneb väga aeglaselt. Osasid pilte ei näita üldse. Brauseriks Opera 11.61 ja netikiiruses ei tohiks asi olla.
Arvamus et netikiiruses ei tohiks olla häiriv ....
Omal kogemus et miskilt maalt hakkas nett kohati uimama mõnigate lk puhul.....
Sai uuritud ja puuritud kuniks lahendus tipnes sellega et neti kaabel mis ÕUEST tuppa tuli oli tubane kaabel ja see andis errorit ehk tuli vahetada välja teise uuema kaabli vastu. Iga kord ei pruugi viga olla seadetes või seadmetes vaid ka ühenduses võib kala olla

thisisit - 7.2.2012 19:39

Niimoodi kirjutas: logard  
Niimoodi kirjutas: Finantsanalüütik  
Kas ma olen ainuke kellel on probleeme foorumi laadimisega? Avaneb väga aeglaselt. Osasid pilte ei näita üldse. Brauseriks Opera 11.61 ja netikiiruses ei tohiks asi olla.
Arvamus et netikiiruses ei tohiks olla häiriv ....
Omal kogemus et miskilt maalt hakkas nett kohati uimama mõnigate lk puhul.....
Sai uuritud ja puuritud kuniks lahendus tipnes sellega et neti kaabel mis ÕUEST tuppa tuli oli tubane kaabel ja see andis errorit ehk tuli vahetada välja teise uuema kaabli vastu. Iga kord ei pruugi viga olla seadetes või seadmetes vaid ka ühenduses võib kala olla


Ei tea kuidas mujal aga staaripoistest helistati mulle koheselt kui internet kõikuma hakkas. Väideti et minu karbist tuleb liiga nõrka signaali, siis tuldi kontrollima ja tehti korda :)
Seega arvan, et interneti kiirus on siiski piisavalt hea argument.

Tööl jukerdab mul torufoorum nii et pool lehte laeb ära ja edasi hakkab munema nii mis kole. Aga see vast juba firmasisese domeeni pärast.

[Muudetud: 7.2.2012 thisisit]

Kermit - 7.2.2012 19:41

Kui juba asja analüüsida, siis võiks ära mainida, et millal see asi ilmnes? Kas seda on varemgi olnud ja kas on kuidagi see ehk seotud mõningate programmidega? Siit teemast ei selgu ka see, kas aeglane laadimine on ainult TF keiss? Kuidas teised foorumid ja saidid käituvad?

Või siis näed tõesti aeglaselt, see on ka ju võimalus :lol:

Muerte - 7.2.2012 20:54

Minu puhul (naguq ma enne mainisin) on mul ainult maakodus aeglane TF. Ükskõik mis brauseriga.
Mujal on normaalne.
Peaks mainima, et mujal pole mul nii kiiret netti kui maakodus.

Finantsanalüütik - 7.2.2012 21:53

Probleem ainult toruga ja pikemat aega juba. Ülejäänud lehed toimivad suurepäraselt. Proovisin teisi brausereid ka ja sama jama. Varasemalt arvasin, et asi netis kuna oli see elioni kõige aeglasem pakett ning UT raamatukogus jooksis hästi. Nüüd sai naabriga kiirem võetud.

Nett pole just maailmarekordi vääriline, aga kärab küll.

1758411812.png - 31kB

Mille näppimisest alustama peaksin?

Ja aeglase nägemisega probleeme pole. Söön palju porgandit :ninja:

DonQ - 7.2.2012 22:04

Ma üt'sin: proxy. IE puhul Internet Options (selle või Control Panelist avada), Connections, LAN Settings ja sealt kõik linnukesed maha (aga jäta meelde, mis seal enne oli).

Finantsanalüütik - 7.2.2012 22:14

Opera.jpg - 41kB

Praegused settingud. Nagu pole linnukesi kusagil.

aeron - 7.2.2012 22:26

use automatic configuration.

Finantsanalüütik - 7.2.2012 22:33

Kui panen use automatic configuration siis tahab proxy auto-config (PAC) faili arvutist või veebiaadressi. Kuna mul pole midagi panna sinna siis järgmine kord avades on jälle linnuke manuaali peal.

toruneeger - 7.2.2012 22:36

How to reset Internet Explorer settings

aeon - 7.2.2012 22:50

Kuna Sa mainisid, et ainult TF on aeglane, siis ma eriti ei tahaks uskuda, et tegemist on näiteks hoopis arvutis pesitseva kavala nuhkvaraga.
Sel juhul oleks enamike saitide töö niivõrd kuivõrd häiritud. Kuid samas, mine sa võta kinni. Äkki ikkagi midagi on.
Ja kuna proovitud on ka erinevate brauseritega, siis ei saa viga olla nende sätetes/seadetes.

DonQ - 7.2.2012 22:52

"Manual" on Opera all sobiv, eriti kui seal ühtegi täiendavat linnukest pole.
Ega sul Operas Turbo peal ei ole? Ehkki see ei tohiks näiteks IE alla üldse mõjuda.

Siirdu käsuaknasse (start - cmd) ja toksi seal

tracert torufoorum.net

(enter lõppu) - ja ma tahan tulemust näha (tekstina, hiire paremnupu menüüst Mark jne). Minu masinast on näiteks selline (paar esimest rida maha võetud :)):

Tracing route to torufoorum.net [176.9.228.64]
over a maximum of 30 hops:

3 1 ms <1 ms <1 ms s25-et-TE-v100.infonet.ee [212.7.29.31]
4 1 ms <1 ms <1 ms r9-ae1-0-Tln-Linx.EE.DataBone.net [212.47.215.140]
5 6 ms 6 ms 6 ms r9-ae2-1-Sln-Song.SE.DataBone.net [212.47.201.190]
6 60 ms 26 ms 26 ms r9-xe-11-3-0-0-Fra-Anct.DE.DataBone.net [212.47.201.196]
7 27 ms 27 ms 27 ms decix-gw.hetzner.de [80.81.192.164]
8 32 ms 31 ms 32 ms hos-bb1.juniper2.rz15.hetzner.de [213.239.240.254]
9 39 ms 35 ms 32 ms hos-tr4.ex3k5.rz15.hetzner.de [213.239.244.102]
10 32 ms 32 ms 31 ms server.bergamot.ee [176.9.43.174]
11 32 ms 32 ms 32 ms php.bergamot.ee [176.9.228.64]

Finantsanalüütik - 7.2.2012 23:00

Turbo peal ei ole. ei seedi üldse seda vidinat.

Tracing route to torufoorum.net [176.9.228.64]
over a maximum of 30 hops:

1 95 ms 98 ms 239 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]
2 49 ms 66 ms 48 ms the-sr1-irb-10022.ee.estpak.ee [84.50.16.2]
3 58 ms 52 ms 37 ms trt-bb1-xe-7-2-0-0.ee.estpak.ee [90.190.134.94]
4 33 ms 44 ms 55 ms prn-bb2-xe-2-0-0-0.ee.estpak.ee [195.250.191.135]
5 89 ms 95 ms 97 ms ffm-bb1-xe-7-2-0-0.de.estpak.ee [194.126.123.22]
6 77 ms 93 ms 78 ms decix-gw.hetzner.de [80.81.192.164]
7 101 ms 83 ms 81 ms hos-bb1.juniper2.rz15.hetzner.de [213.239.240.254]
8 80 ms 90 ms 86 ms hos-tr4.ex3k5.rz15.hetzner.de [213.239.244.102]
9 98 ms 93 ms 98 ms server.bergamot.ee [176.9.43.174]
10 85 ms 113 ms 103 ms php.bergamot.ee [176.9.228.64]

Trace complete.

DonQ - 7.2.2012 23:14

Tee ruuterile restart - ma usun, et see dsldevice.lan [192.168.1.254] on su ruuter? See aeg peaks olema millisekundi piires, sul aga ligi 100 või rohkem. Kui see ei ole sinu kontrolli all olev seade, siis piina seadme omanikku.

Tegelikult - kas sul torrent ka tiksub? Pane see kinni alustuseks (ja ka muud võrguprogrammid) - ruuteriga ühenduse peab alustuseks kiireks saama, siis saab edasi uurida.

Finantsanalüütik - 7.2.2012 23:21

Torrent hetkel ei tiksu aga muidu aeg ajalt küll. Ruuterile praegu kahjuks restarti teha ei saa kuna asub naabri korteris ja teine on kuhugi pittu läinud. Homme lasen restardi teha.

aeon - 8.2.2012 09:57

Ma pakuks ühe lahendusena välja veel IPv6 protokolli keelamise/disable'mise/uninstallimise oma OS-i võrguseadetest.
Olenevalt OS-ist peaks keelamise protsess vist pisut erinema.

Nt XP-s:

Control Panel -> Network Connections -> Local Area Connection (rippmenüüst Properties) -> Microsoft TCP/IP version 6 (Uninstall)

CyberTiger - 8.2.2012 21:07

Nüüd iseenesest on kõik jälle normaal kiirusega,imelik! :D

Finantsanalüütik - 8.2.2012 21:27

Ma istun praegu teise võrgu otsas ja kõik jookseb ideaalselt. Pühapäevaks peaksin Tartu tagasi jõudma siis peab naabripoissi tülitama minema, et ta ruuterile restardi teeks. Siis uurin edasi mida teha.


Moded äkki tõstavad teema kuhugi õigemasse kohta, kuna praegu tundub et Foorumi tagasiside pole selleks õige koht. Andmeside?

Kermit - 9.2.2012 09:40

Ruuteri errorid võivad tihtilugu olla väga veidrat laadi. Näiteks teatud perioodidel tekkib olukord, kus veebibrauserid ei lae mitte ühtegi lehte. Tuleb vaid teade, et DNS serveriga ühendus puudub ja kõik. Samal ajal mirc, msn ja torrentid suudavad ideaalselt toimida. Kusjuures brauserid hakkavad laadima ja tööle uuesti. Aega võib see võtta mõnest minutist kuni tunnini. Eile just mõõtsin. Kui teha ruuterile restart(vooluringist välja ja tagasi), siis viga laheneb.
See oli nüüd küll oftopik post, kuid tõin siiski näite veidrast ruuteri probleemist, millele ei oska põhjust tuua.

DonQ - 9.2.2012 10:11

offtopic jah, aga Kermiti mure põhjus on see, et ruuteri DNS edastaja on lolliks läinud. Selle tagajärjel on häiritud nimega ressursside (veebilehed) poole pöördumine, IP aadressidega saab sidet ikka - ja msn/irc/torrent baseeruvad viimastele. Ülimalt tüüpiline jama.

Lauaarvutil (mis alati ühe ruuteri küljes) on minul see lahendatud nii, et primaarne DNS on ruuter ja alternatiivne DNS on elioni nimeserver - paraku läpakatele, mis võivad erinevates võrkudes viibida, see süsteem ei sobi.

tanel534 - 31.5.2012 20:03

Ehk veidi offtopic jälle, aga nuputasin ka siin teist päeva juba, miks just torufoorum.net on aeglane (FF ja IE brauserid), samas ükski teine leht mitte. Proxys ka justkui asi olla ei saanud (vähemalt mitte selles osas, mis mul siin tubased seadmed on võrguga seoses), sest tracert näitas selles osas vaid 1 ms.



C:\Users\Tanel>tracert torufoorum.net

Tracing route to torufoorum.net [176.9.228.64]
over a maximum of 30 hops:

1 3 ms 1 ms 1 ms buffalo.setup [192.168.11.1]
2 4 ms 1 ms 2 ms 212.7.29.236
3 23 ms 2 ms 2 ms s25-et-TE-v100.infonet.ee [212.7.29.31]
4 18 ms 2 ms 2 ms r9-ae1-0-Tln-Linx.EE.DataBone.net [212.47.215.14
0]
5 23 ms 10 ms 8 ms r9-ae2-0-Sln-Song-SE.linxtelecom.net [212.47.201
.190]
6 109 ms 204 ms 101 ms r9-xe-11-3-0-0-Fra-Anct-DE.linxtelecom.net [212.
47.201.196]
7 116 ms 101 ms 101 ms decix-gw.hetzner.de [80.81.192.164]
8 60 ms 58 ms 99 ms hos-bb1.juniper2.rz15.hetzner.de [213.239.240.25
4]
9 120 ms 101 ms 101 ms hos-tr4.ex3k5.rz15.hetzner.de [213.239.244.102]

10 122 ms 101 ms 101 ms server.bergamot.ee [176.9.43.174]
11 123 ms 101 ms 102 ms php.bergamot.ee [176.9.228.64]

Trace complete.



Tracert peale ruuteri restarti selles osas ei oluliselt muutunud, küll muutus hoopis ping ca 60-80 ms asemel kuskil 90-100 ms. Sellest hoolimata aga hakkas foorumi lehte juba harjumuspäraselt kiiresti alla laadima. Probleemi küll enam otseselt ei ole, aga lihtsalt kummaliselt vastuolulised andmed võrgu kohta. Mis seda põhjustada võiks?

[Muudetud: 31.5.2012 tanel534]

DonQ - 31.5.2012 21:19

Kolmas hop (s25-et jne) peaks ka 1ms kandis olema - see on põhimõtteliselt järgmine asi, millega sinu ruuter ühendust peab. Kuna ta seda ei ole, siis kahtlustan, et mingi torrent või striim kiilus su ühenduse kinni või oli ruuter lihtsalt sisemiselt ülekoormatud.
Kas peale ruuteri restarti need kolmas ja neljas hop läksid kiiremaks?

Finantsanalüütik - 31.5.2012 21:24

Mul on probleem jätkuvalt. lasin ruuterile ka restardi teha aga ei midagi.



Tracing route to torufoorum.net [176.9.228.64]
over a maximum of 30 hops:

1 57 ms 99 ms 100 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]
2 158 ms 30 ms 31 ms the-sr1-irb-10022.ee.estpak.ee [84.50.16.2]
3 112 ms 31 ms 32 ms the-bb1-xe-0-2-0-0.ee.estpak.ee [90.190.134.92]

4 253 ms 32 ms 34 ms prn-bb1-xe-2-0-0-0.ee.estpak.ee [195.250.191.139
]
5 69 ms 73 ms 73 ms ffm-bb1-xe-0-2-0-0.de.estpak.ee [194.126.123.18]

6 70 ms 72 ms 74 ms decix-gw.hetzner.de [80.81.192.164]
7 89 ms 79 ms 80 ms hos-bb1.juniper2.rz15.hetzner.de [213.239.240.25
4]
8 77 ms 79 ms 81 ms hos-tr4.ex3k5.rz15.hetzner.de [213.239.244.102]

9 76 ms 79 ms 75 ms server.bergamot.ee [176.9.43.174]
10 76 ms 76 ms 86 ms php.bergamot.ee [176.9.228.64]

Trace complete.


tanel534 - 31.5.2012 21:50

Ma ei näe küll, et nüüd peale ruuteri restarti oleks tracert oluliselt teistsugune. Samuti, kuidas saab miski striim kinni kiiluda või ruuter ülekoormatud olla üksnes mõjudes torufoorum.net lehele? Samal ajal, kui Youtube või Delfi lappavad nii mis mühiseb, ei liigu foorumileht kuidagi (kärbeskaallane eelnimetatutega andmemahult võrreldes). Esimeses postis siis tracert enne restarti ja nüüd manuses peale. Arusaamatu olukord ikkagi minujaoks.

Finantsanalüütikul paistab aga küll tõrge olema ruuteriga suhtlemisel jätkuvalt, LAN paarkümmend ms on liig mis liig ju?

Lisa fail: tracert.txt (1kB)
Seda faili on alla laaditud 418 korda


DonQ - 31.5.2012 22:04

tanel534, su traces pole jah mingeid põhimõttelisi muutusi, seega ma rohkem ei mõista hetkel kommenteerida. Kas aeglased (kui asi jälle aeglaseks läheb) on ka sellised lehed, mis pilte ei näita - vana foorumite list näiteks? http://torufoorum.net/forums.php Mina olen täheldanud võib-olla seda, et nende piltide esimene laadimine avalehel tundub veidi aeglasevõitu olema.

Finantsanalüütiku trace näitab seda, et tema modem või ruuter (dsldevice) on tõeliselt hädas - või on tegu nõrga ja katkendliku wifi ühendusega. Oma maja ruuterisse ei tohiks ping ikka kümnetes (rääkimata sadadest) millisekundites olla; niikaua kui see korras ei ole, on raske ka foorumi aeglust edasi uurida.

tanel534 - 31.5.2012 23:11

Enne ruuteri restarti ehk siis, kui veel venitas, polnud vahet suurt, kas avada piltidega leht foorumis voi ilma.

karts3 - 2.9.2012 09:54

Endal ka sama probleem torufoorumi aeglusega.Probleemid algasid sellega kui sa vahetatud Ericssoni hn294dp modem Thomsoni Tg784 vastu.Kõikide brauseritega sama aeglane , näiteks seda teemat avab mingi 15-20 minutit.Mainin veel et ennem oli üks kiiremini avanevaid lehekülgi üldse.Teiste lehekülgedega probleeme ei ole.Restart ei aita ka.

Edit : Paistab et probleem ikka enda arvutis , telefoni ja ipadiga wifis jookseb nagu siidi. Brauserites vist viga olla ei saa, järelikult arvuti lani pooles kuskil. Installin chromi peale ja siis teavitan kas jätkuvalt probleem.

Edit: Sama jama chromiga.Ootaks mingeid soovitusi.


[Muudetud: 2.9.2012 karts3]

[Muudetud: 2.9.2012 karts3]

[Muudetud: 2.9.2012 karts3]

tanel534 - 2.9.2012 12:58

Näita oma tracert tulemust.

karts3 - 2.9.2012 16:22

Panen siis tracerouti

Hop Time Host IP Location
1 0.682 10.0.0.1 10.0.0.1 , ,
2 14.544 10.20.62.254 10.20.62.254 , ,
3 14.613 r2-l3tca-cr2.nextweb.net 216.237.3.33 Irvine, CA, United States
4 11.019 ge-6-15.car2.Tustin1.Level3.net 4.79.142.41 , , United States
5 17.829 vl-3202-ve-134.ebr2.Tustin1.Level3.net 4.69.160.17 , , United States
6 14.371 ae-7-7.ebr3.LosAngeles1.Level3.net 4.69.153.225 , , United States
7 126.111 4.69.132.82 4.69.132.82 , , United Kingdom
8 87.548 ae-81-81.csw3.Washington1.Level3.net 4.69.134.138 , , United States
9 73.161 ae-82-82.ebr2.Washington1.Level3.net 4.69.134.153 , , United States
10 156.037 ae-41-41.ebr2.Paris1.Level3.net 4.69.137.49 , , United States
11 184.195 ae-48-48.ebr1.Frankfurt1.Level3.net 4.69.143.145 , , United States
12 161.194 ae-61-61.csw1.Frankfurt1.Level3.net 4.69.140.2 , , United States
13 160.158 ae-3-80.edge7.Frankfurt1.Level3.net 4.69.154.139 , , United States
14 250.335 AS33891-NET.edge7.Frankfurt1.Level3.net 195.16.162.94 Frankfurt Am Main, 05, Germany
15 178.673 hos-bb1.juniper2.rz15.hetzner.de 213.239.240.254 , , Germany
16 183.826 hos-tr1.ex3k5.rz15.hetzner.de 213.239.244.6 , , Germany
17 210.247 server.bergamot.ee 176.9.43.174 , ,
18 182.765 php.bergamot.ee 176.9.228.64 , ,


tanel534 - 2.9.2012 17:05

Sa asudki USAs või kasutad mingit proxyt? Samuti näeb su trace logi veidi teistsugune välja, kui Windowsi cmd väljastab. Millega selle logi tekitasid? Windowsi cmd oleks eelistatud.

karts3 - 2.9.2012 17:33

Kuidas ma command promptist seda logi copy-paste saan teha.

tanel534 - 2.9.2012 18:12

Paremklikiga select all ja siis Ctrl+C. Pasted saadud asja siia.

karts3 - 2.9.2012 21:31

Avan siis start-is cmd
tracert torufoorum.net
Paremklikkiga select all, siis Ctrl+C.
Ja siis foorumisse pasted.
No ei õnnestu siis kuidagi .

xps - 3.9.2012 11:04

Peale paremklikki ja select all-i uuesti parem klikk cmd aknas ja siis ctrl+v foorumisse.

tiitus - 3.9.2012 12:19

No ma ei tea, minu w7-el on asi hoopis nii: Paremklikk cmd aknas ----> Select all ----> Enter ja pasted kuhu tahad, kas siia või notepadi või minu pärast kas või word-i.

Pilt kah asjast siis:

CMD_copy.jpg - 33kB

karts3 - 3.9.2012 13:04

Sain nüüd

C:\Users\Kardo>tracert torufoorum.net

Tracing route to torufoorum.net [176.9.228.64]
over a maximum of 30 hops:

1 21 ms 99 ms 99 ms 192.168.0.1
2 23 ms 22 ms 22 ms prn-sr1-irb-10002.ee.estpak.ee [217.159.160.2]
3 39 ms 22 ms 23 ms prn-bb2-xe-7-2-0-0.ee.estpak.ee [90.190.134.112]

4 76 ms 63 ms 68 ms ffm-bb1-xe-7-2-0-0.de.estpak.ee [194.126.123.22]

5 159 ms 152 ms 212 ms decix-gw.hetzner.de [80.81.192.164]
6 79 ms 77 ms 71 ms hos-bb1.juniper1.rz15.hetzner.de [213.239.240.25
3]
7 69 ms 72 ms 69 ms hos-tr2.ex3k5.rz15.hetzner.de [213.239.244.38]
8 68 ms 69 ms 68 ms server.bergamot.ee [176.9.43.174]
9 71 ms 68 ms 67 ms php.bergamot.ee [176.9.228.64]

Trace complete.

Muidu kui cmd-s ruuterit 192.168.0.1 pingida , siis on 1-3 ms ja wifis töötavad seadmed jooksutavad torufoorumit kiiresti.


[Muudetud: 3.9.2012 karts3]

tanel534 - 3.9.2012 19:22

Logist on näha jah, et võtab palju aega. Esimene ja teine vähemalt peaksid olema ca 1-2 ms. Kui oleks lihtsam case, siis oleks kinni kiilunud striimi vms puhul abi ruuteri restardist. Aga seda oled ilmselt juba proovinud.

salatoimikud - 4.9.2012 21:30

Nende krdi elioni kopsikutega sa ei saagi traceroutis 1-2ms pingi LANs.
Ruuterite bug. Reaalsuses on asi korras.

xps - 5.9.2012 07:39

Siin foorumis on päris palju juhiseid, mida elioni ruuteritega teha võiks. Kõigepealt võiks need läbi proovida.

karts3 - 5.9.2012 10:14

Proovisin

:wireless wps config ssid_id 0 state disabled
:saveall

, kuid minul see probleemi ei lahendanud.


salatoimikud - 5.9.2012 15:06

Ma ütlen teile, 99% tõenäosusega on see puhtalt torufoorumi enda viga.

Tule siia mis krdi ühenduse otsas tahad, on sul ruuter vahel või mitte, erinevad arvutid, erinevad OSid jne - kõik uimab samamoodi.
Ning uimab vaid torufoorum - 100% kõik muud saidi toimivad silmapilkselt.

Reeferer - 5.9.2012 15:38

Huvitav, mul pigem vastupidine variant, eriti saasta ühenduse küüsis olles kasutan just torufoorumi lehte selleks, et saada mingitki aimdust, kas on üldse mõtet netis toimetama hakata ehk kas üldse kusagile kohale veab. Ja kiirusega pole senini probleeme täheldanud ei arvutite, telefonide ega tabletitega. Võta nüüd siis kinni

DazBoot - 5.9.2012 16:14

Niimoodi kirjutas: salatoimikud  
Ma ütlen teile, 99% tõenäosusega on see puhtalt torufoorumi enda viga.
Ma ütlen 99% tõenäosusega, et foorumil pole midagi viga. Erinevate ühendustega ja OS-idega laeb sigaruttu avalehe ära.
Isegi mu viletsa androidi nutikaga piisavalt kiiresti (paari sekundiga), kui just palju pilte sees pole (nt. filmiarvamise teema).

karts3 - 5.9.2012 18:53

Aga kus siis minu puhul lahendus on , peale ruuteri vahetust hakkasid jamad, arvuti seadetes pole vahepeal midagi muutnud.

Reeferer - 2.10.2012 15:09

Natuke OT küll kuid miskipärast ei saa juba tükk aega teemat teha, mingi suuremat sorti kant tundub kusagil sees olevat:thumbdown:

E: kant oli siiski vist minupoolne, nimelt seinast tuleva ühika netijuhtmega ei olnud võimalik uut teemat teha, kui tegin telefoniga wifi hotspoti, siis sain korda, hea, et teema enne kopeerisin(peale esimest ebaõnnestumist ja retype´i). Kusjuures postitada sain täitsa kenasti. Huvitav, mis sellist anomaaliat põhjustada võis?

E2: enam ei saa ka tavapostina vastata või oma posti muuta. Kas võimalik, et on tegemist mingi ISP poolse või hoopis ühika oma itivanade poolse bloki või möödapanekuga või on mingi muu viga? Tüütu on tegelikult poste topelt kirjutada ja alatasa ümber lülituda juhtme ja wifi hotspoti vahel, mis tuleb ju alati ka sisse lülida.

[Muudetud: 2.10.2012 Reeferer]