Mine lehekülje lõppu

Prinditav versioon  
Autor: Pealkiri: Uute postitustega seotud probleem
laur_laur
Toru
***



Registreerunud: 16.8.2009
Asukoht: kuskil...
Kasutaja on eemal

Tuju: vaata üles

[*] postitati 29.8.2010 11:33
Uute postitustega seotud probleem
Mul on viimasel ajal tekkinud selline probleem, et kui ma tulen torufoorumi esilehele, on ilusti näha, millistes alafoorumites on uued postitused. Kui aga klõpsin mõne alafoorumi peale, siis kaovad kõik uute postituste tähised igalt poolt ära. Nii ei näegi, kus mõni uus postitus on. Kasutan Opera 10.61.
Siia tuleks kirjutada midagi originaalset, aga ma praegu ei viitsi.
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
0
Timukas
Moderaator
******

Avatar

Moderaator

Registreerunud: 16.7.2009
Asukoht: Rapla
Kasutaja on eemal


[*] postitati 29.8.2010 11:42
Veel mõni aeg tagasi töötas uute postituste näitamine kenasti: uue postituse tähis kadus alles pärast mõne aja möödudes ja jõudis kenasti kõik huvipakkuvad teemad üle vaadata. Seega jääb küsimus, miks see ebameeldiv muudatus tekkis. Ise kasutan Google Chrome'i.
Vaata kasutaja profiili
0
laur_laur
Toru
***



Registreerunud: 16.8.2009
Asukoht: kuskil...
Kasutaja on eemal

Tuju: vaata üles

[*] postitati 29.8.2010 17:11
Rullikunupust võin ma pealehelt ju edasi alamfoorumisse minna, aga kui ma sinna jõuan, siis näitab ikka, et kõik on loetud. Chrome'iga sama lugu, Firefox puudub arvutist. Ainuke võimalus uusi poste lugeda on hetkel kuupäeva järgi.

[Muudetud: 29.8.2010 laur_laur]
Siia tuleks kirjutada midagi originaalset, aga ma praegu ei viitsi.
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
0

  Mine lehekülje algusse

Ainus õige foorum!
XMB Forum Software © 2001-2009 XMB Meeskond