Mine lehekülje lõppu

Prinditav versioon  
Autor: Pealkiri: Site to Site VPN tunneli sättimisest
tanel534
Teenekas toru
****



Registreerunud: 15.7.2009
Kasutaja on eemal


[*] postitati 11.6.2015 19:08
Site to Site VPN tunneli sättimisest
On 2 Asuse ruuterit. Mõlemad on sätitud olema omavahel nii VPN serveriks kui kliendiks - OpenVPN. Kui interface on TUN, siis muret ei ole (kui see välja arvata, et TUN on minujaoks võrreldes TAPiga ebamugav). Kui interface on TAP, siis ruuterid näitavad küll kenasti, et VPN ühendus on, aga miskit liiklust ei toimu. Pingi ei ole ja muud ka teha ei saa - ka siis kui ruuteris on tulemüür väljas, NAT passthrough sees jne. Kummaline on see, et kui kasutada sama OVPN konfiguratsioonifaili Windowsi Open VPN kliendis, siis toimib kõiki veatult. Aga jällegi sooviks asja lahendada ruuterites endis, et kasutada ka näiteks Androidis ilma root vajaduseta jne.

Kaebasin sama asja ka Asuse supporti, et äkki on miski firmware bug. Uurivad seal asja. Aga ehk oskab mõni torudest selle jutu põhjal öelda, et on hoopis mõni muu põhjus, mida peaksin arvestama.
Vaata kasutaja profiili
0
tanel534
Teenekas toru
****



Registreerunud: 15.7.2009
Kasutaja on eemal


[*] postitati 15.6.2015 21:13
Asus pakkus välja kasutada miskit beta firmware, millest paraku tolku polnud. Saatsin neile uurida ruuteri logi et ehk annab vihjeid. Postitan ka siia, ehk hoopis mõni toru jagab matsu välja.

Edit: Asus arvaski selle olevat ilmselt miski firmware bug - HQ wireless department will implement a fix...perhaps.

Lisa fail: logi.txt (6kB)
Seda faili on alla laaditud 170 korda

[Muudetud: 16.6.2015 tanel534]
Vaata kasutaja profiili
0

  Mine lehekülje algusse

Ainus õige foorum!
XMB Forum Software © 2001-2009 XMB Meeskond