Quatermain
Noor toru

Registreerunud: 21.9.2009
Kasutaja on eemal
|
|
Tere,
Oleks soov vanast kõvakettast uuele siis täpne koopia teha.
Kas mõlemad kettad peavad olema lauaarvuti taga või on võimalik läbi usb ülemineku lihtsalt läpaka taha visata kettad ja koopia ära teha?
Oskab keegi mingit head programmi selleks soovitada? Olen netist vaadanud ja hetkel nagu EASEUS on ainuke mis silma jäänud, siiani kõik teised asjad ilusti ära teinud.
|
|
0 |
|
tanel534
Teenekas toru

Registreerunud: 15.7.2009
Kasutaja on eemal
|
|
Räägi natuke lähemalt, mida sa tulemuseks soovid? Niisama faile kopeerida või ses mõttes HDD klooni, et näiteks Windows buudib peale HDD vahetust üles või midagi kolmandat?
|
|
0 |
|
Quatermain
Noor toru

Registreerunud: 21.9.2009
Kasutaja on eemal
|
|
HDD klooni tahan teha. Pärast lihtsalt uus ketas samasse arvutisse kus eelmine pesitses ja kõik.
|
|
0 |
|
DonQ
Administraator

Registreerunud: 16.7.2009
Kasutaja on eemal
Tuju: Kerge puhkus
|
|
Easeus, Acronis, vana hea Norton Ghost - kõik toimivad. USB puhul vast Easeus mugavaim - sõber hiljuti kloonis, polnud probleeme. Kui uus ketas on Samsungi SSD, siis on Samsungil endal ka väga korralik kopeerija.
Mida sa ei peaks tegema - ketta koos klooniga samasse arvutisse ühendama (peale kopeerimist st). Ma kunagi ammu nii tegin - Windows läks peale buutimist üsna segi
|
|
0 |
|
tanel534
Teenekas toru

Kasutaja on eemal
|
|
DonQ, ma ei saanud pihta, kas kloon koos originaaliga ei või samas masinas olla? Või üldse ei tohi? Selle jaoks kloon ongi ju, et uuel HDDl samasse masinasse tagasi rändaks?
|
|
0 |
|
TigeKala
Noor toru

Registreerunud: 17.7.2009
Kasutaja on eemal
|
|
Mina soovitaksin vanaketas arvutis, uusketas kettaboksis, linuksi USB live pulk ja dd abiks.
|
|
1 |
|
margus27
Toru

Kasutaja on eemal
|
|
|
|
0 |
|
DonQ
Administraator

Kasutaja on eemal
|
|
Niimoodi kirjutas: tanel534  | DonQ, ma ei saanud pihta, kas kloon koos originaaliga ei või samas masinas olla? Või üldse ei tohi? Selle jaoks kloon ongi ju, et uuel HDDl samasse masinasse tagasi rändaks? |
Mõlemad korraga ei ole soovitav - neil on sisemiselt sama Volume ID (kui kloonimisprogramm täpse koopia teeb - on võimalik, et mõnel saab seda ka ette öelda) ja see ajab Windowsi sassi. Kloon omaette loomulikult võib ja peabki
|
|
0 |
|
DonQ
Administraator

Kasutaja on eemal
|
|
Kui sul juhuslikult ei ole linuksi usb pulka ja sa pole kunagi linuxi shellis käske andnud ja ei dd käsku ega selle süntaksi peast ei tea, siis mistahes graafiline windowsi programm (nagu Easeus) on kordades lihtsam ja kindlam kasutada.
|
|
0 |
|
xps
Veterantoru

Registreerunud: 6.3.2010
Kasutaja on eemal
|
|
Sõltuvalt SSD-st, tasub vaadata ka tootja poolt pakutud tarkvara kloonimiseks- Intelil on ka täitsa hea kloonija. Ise olen kasutanud Easeust ja rahul.
|
|
0 |
|
TigeKala
Noor toru

Registreerunud: 17.7.2009
Kasutaja on eemal
|
|
Niimoodi kirjutas: DonQ  |
Kui sul juhuslikult ei ole linuksi usb pulka ja sa pole kunagi linuxi shellis käske andnud ja ei dd käsku ega selle süntaksi peast ei tea, siis mistahes graafiline windowsi programm (nagu Easeus) on kordades lihtsam ja kindlam kasutada. |
Eks sul õigus vist ole. Mina lihtsalt isiklikult vihkan igasugust GUId.
|
|
0 |
|
CyberTiger
Teenekas toru

Registreerunud: 30.9.2009
Kasutaja on eemal
Tuju: Normaalne
|
|
Endal kopeerisin tavaliselt HDD-lt , Kingstoni SSD-le Windooza ja muu kraami ka sellise programmiga nagu: MiniTool Partition Wizard Free 9.0 ,siiani SSD-l Windooza ja muu funkab sajaga
http://www.minitool-drivecopy.com/drive-copy/hdd-to-ssd-cloning-fre...
|
|