Mine lehekülje lõppu

Prinditav versioon  
Autor: Pealkiri: Radeon rx560
Kiptanui
Noor toru
**



Registreerunud: 17.7.2009
Kasutaja on eemal


[*] postitati 12.12.2017 13:06
Radeon rx560
Foorum on küll hõredaks jäänud, aga kuna olen siit varem aspiriini saanud panen oma mure kirja. Arvutigurud, on aeg endalt tolm maha raputada.
Lootes arvuti sooritusvõimet parandada soetasin uue graafikakaardi MSI Radeon RX560 Aero ITX 4G OC. Pistsin kaardi pessa, juhtme taha, aga pilti ette ei saa. Proovisin DVI ja ka HDMI kaabliga. Kaardipeal hakkab vent kenasti tööle aga pilt jääb mustaks.
Kast ise on HP jooksutab Win10, prose i7 2600 @3,40, emme HP 1495 integreeritud Intel HD Graphics
Vaata kasutaja profiili
0
DonQ
Administraator
********

Avatar

Administraator

Registreerunud: 16.7.2009
Asukoht: Saturn
Kasutaja on eemal

Tuju: Kerge puhkus

[*] postitati 12.12.2017 18:55
Kui sa monitori Inteli (emaplaadi) külge ühendad, kas pilt tekib? Kui jah, siis kontrolli BIOSis, kas teine kaart on üldse lubatud (mõnikord saab seda keelata); seejärel windowsis, kas ta teist kaarti näeb jmt. Eriti HDMIga võib juhtuda, et masin ei saa aru, et monitor HDMI külge tekkinud.

FastBoot võiks ka ajutiselt maha võtta (olgu BIOSis või W10 seadetes) - on olnud olukordi, mil FastBoot korral uut rauda ära ei tunta / ei installita.
Vaata kasutaja profiili
0
Kiptanui
Noor toru
**



Registreerunud: 17.7.2009
Kasutaja on eemal


[*] postitati 12.12.2017 23:47
BIOSis on videoseade auto. Kui kaart sees jääb emaplaadi pistik pimedaks. Kaardilt tulev pilt on must, kuigi monitor no signal teadet ei anna. Homme uurin seda BIOSe teemat. Lugesin, et HP-l võib olla Secure Boot teema ka.
Vaata kasutaja profiili
0
Kiptanui
Noor toru
**



Registreerunud: 17.7.2009
Kasutaja on eemal


[*] postitati 13.12.2017 17:20
Tundub, et reageerisin varem veidi üle. Kui esimese 15-20 minutiga midagi ei juhtunud hakkasin kohe hädaldama. Paistab, et Windows üritas sel hetkel ise uuele jubinale rakendust leida. Täna arvutit käivitades avastasin menüüst Radeoni alged. Lükkasin kaardi sisse ja lastes arvutil omasoodu tegutseda, mingi update veel sinisel taustal, sain umbes 10 minuti pärast pildi ette. Trust the process
Vaata kasutaja profiili
0

  Mine lehekülje algusse

Ainus õige foorum!
XMB Forum Software © 2001-2009 XMB Meeskond